top of page

💚🌞 SAĞLIK MERKEZİ GES 💚🌞

Devam eden bir projemizde gerçekleştirdiğimiz 3D tarama sonrası, inanılmaz gerçekçi yerleşim planı ile güneş enerji santrali (GES) kurulumuna başladık. Sağlık Merkezimizin kendi elektrik tüketimini karşılayacak ve sürdürülebilir enerjiye olan hepimizin geleceği için bir adım daha ileriye taşıyor.


Her gün artan güneş enerji projelerinde, DAİMA ENERJİ ve YÜKSEL MÜHENDİSLİK ekibi olarak temiz enerji dönüşümünün bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Çevremize ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakma misyonuyla yola çıktık ve bu projede sağladığımız ilerleme, bizi bu hedefimize bir adım daha yaklaştırıyor.


Bu süreçte emeği geçen tüm ekibimize ve destekçilerimize teşekkür etmek istiyoruz. Birlikte çalışarak, daha yeşil bir geleceğe doğru adım adım ilerliyoruz. Sizlerle paylaşacağımız daha birçok heyecan verici gelişme olduğundan emin olabilirsiniz.


Siz de temiz enerjiye olan katkınızı paylaşarak, yeşil bir geleceğin inşasına katkıda bulunabilirsiniz. Hep birlikte daha aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edelim! 💚🌞





bottom of page