top of page

2. BÖLÜM🌞💡 Solar Enerji Projelerinde inovatif yaklaşım


Video' da gördüğünüz basit bir örnek animasyon.

Reel de bu yazılım sayesinde DAİMA ENERJİ & YÜKSEL MÜHENDİSLİK

olarak 1:1 ölçü alıp PV Panel yerleşimi yapıp, tüm yılı gölgelenme

hesapları dahilinde eşzamanlı görebiliyoruz.


Güneş enerjisi projeleri için 3 boyutlu tarama ve Solar Panel yerleşimi mümkün! Artık optimum solar panel yerleşimini belirlemek için en son teknolojiden faydalanıyoruz. RTK modüllü dronlarımızla gerçekleştirdiğimiz tarama sayesinde proje planlama aşamasında daha iyi sonuçlar elde ediyoruz.




🚀 RTK Modülüyle Keskin Navigasyon!


RTK (Real-Time Kinematic) teknolojisi, konum verilerini olağanüstü hassasiyetle almasını sağlıyor. Bu da tarama sürecinde daha doğru ve güvenilir sonuçlar elde etmemizi mümkün kılıyor. Solar panellerin en verimli yerleşimini belirlemek için ihtiyacımız olan detaylı verilere kolayca ulaşıyoruz.


💼 Proje Planlamada Uzmanlık!


Solar enerji projelerinin verimliliğini maksimize etmek için proje planlama aşamasında büyük bir önem taşıyor. RTK modüllü dronlarımız, güneş ışığına maruz kalma açılarını ve gölgelenme durumlarını dikkate alarak optimum

solar panel yerleşimini belirlememizi sağlıyor.


📈 İş Performansını ve Verimliliğini Artırıyoruz!


3D tarama çalışmalarımızla elde ettiğimiz veriler sayesinde, solar panel yerleşimlerini simüle edebiliyor ve projenin gerçek görüntüsünü önceden görebiliyoruz. Bu da olası sorunları tespit etmemize ve gerektiğinde

düzenlemeler yapmamıza olanak tanıyor.


Daha önce hiç olmadığı kadar etkili bir iş planı oluşturuyoruz.


🏢 Güvenlik ve Sürdürülebilirlik!


Dronlarımız, güneş paneli yerleşimlerini belirlemek için zorlu arazilere ve çatılara rahatça ulaşabiliyor. Böylece, saha çalışmalarında insan güvenliğini riske atmadan işleri kolaylaştırıyoruz.


Solar enerji projelerinde geleceğin teknolojisini kullanarak daha iyi ve optimize edilmiş sonuçlar elde etmek için RTK modüllü dronlar ile çalışıyoruz. Hem iş performansımızı ve optimum proje sağlayabiliyoruz.


bottom of page